Hej då Karibien!

Okej, nu är det dags att dra! Jag och Steve kom precis tillbaka till båten efter att ha klarerat ut och köpt te. Killarna ombord har sjöstuvat det sista och i skrivande stund surras dingen på fördäck. Vattentanken är full, i salongen står 50 st vattendunkar surrade, alla stuvutrymmen är fulla med konservburkar, ris, nudlar i mängder och massa grönsaker och frukt.

Framför oss har vi nu ca 8-10 dagars kvalitetstid med havet. Prognosen säger ganska lätta vindar så vem vet, det kanske blir 14 dagar? Hemma i Lund sitter Jocke som nu har sadlat om till ”weather router”. Via satellittelefonen skickar vi position, kurs och fart, och förhoppningsvis så får vi ett svar med vad vi har för väder att vänta.

Bermudatriangeln, här kommer vi!!!

Frid

En reaktion på “Hej då Karibien!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>