Nöjd med en enkelbiljett till Karibien

 

Sju månader och åtta dagar blev totala tiden av Eiraprojektets äventyrsdel för min del. Jag har nu på eget bevåg, fullt frivilligt lämnat båt och vänner i Karibien. Ett beslut som jag redan tog i oktober. Jag må vara sjösjuk och det är en del i historien. Min ersättare Loe är dessutom betydligt mer lämpad och troligtvis mer taggad på den tunga hemseglingen. Men jag har också ett behov av förnyelse. Av personlig produktivitet, effektivitet. En känsla av att jag får gjort saker.

Efter en trevlig välkommen-hem-middag på hönö med släkt och familj har jag förstått att det är en skada från uppväxten i ett hus med skiftande byggprojekt från krypåldern till nu. Min mors närvaro med återkommande ide’er om hur vårt hus ska se ut och förändras. Jag har tagit det med mig och Eiraprojektet likt Haiti är en del av detta arv.

Jag är åter i Lund för att fortsätta mina studier och ta del av ett liv med utmaningar som kräver prestationer. Här finns inga palmer och stränder och det känns som om det är är fem grader kallt men jag känner mig inte rastlös. Jag presterar. Dock är jag fortfarande en del i Eiraprojeketet och håller min administriva position på distans. Numera dessutom med konstant internet och obegränsad telefon!

Ha de gött gubbar!

2 reaktion på “Nöjd med en enkelbiljett till Karibien

 1. Carina Örarbäck

  Lycka till Loe, det ska nog gå bra, och efter ett tag märker du att de ”äldre” killarna inte är märkvärdigare än du själv. Du är också modig som tar chansen när den kommer. Lycka till.

  Svara
 2. Carina Örarbäck

  Hej Daniel
  Jag skrev visst svar till fel inlägg på fel plats eller rätt inlägg men fel plats??!! Men till dig Daniel säger jag Tack för din tid ombord, många nyheter fick man höra tack vare dig. Hoppas du känner dig nöjd med resan och lycka till med dina studier. All the best från Antons mamma.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>