Bryggsegling kan vara en ”Lisa för själen” – i brist på bättre.

En fantastisk dag idag. Efter att ha vilat kroppen och knoppen efter ett, mycket tufft men givande, kvällspass på akuten igår, kändes skönt med lite sol och värme.

Denna eftermiddag gav en aning om vad som komma skall i vår och sommar. Många människor sitter på Sundspromenadens träbrygga för att fika, äta och sola. Fler människor på bryggorna och båtarna. Många kommer fram och pratar och frågar om S/Y Eira och S/ Mary af Rövarhamn samt goa vänner och hundar hälsar på. Trevliga möten under solens strålar och i den tilltagande värmen.

Eftersom vinden var frånvarande, i stort sett, passade vi på att vädra seglen. Ingen vind som kan dra Eira för glatta livet och ingen el som kan sparka igång motorn. Trots det, är det en ”Lisa för själen” att bara få hissa seglen en stund. Det ger en oväntad, fast ändå inte oväntad, glädje. Skönt att se Eira med alla seglen uppe.

Vår finaste ”Ståldrottning”.

Vår finaste ”Ståldrottning” vädrar segelstället.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>