Det blir inte som vi tänkt oss – det blir bättre.

Otippat blev jag hemma för Vård Av Barn idag. Ella fick feber igår kväll. Nu är vi hemma på den, förhoppningsvis sista febriga dagen..

Som av en händelse somnade hon i vagnen under vår promenad. Då tassade jag ned till hamnen. Lyfte ombord Ella sovandes i vagnen och satte igång. Nu ska Emmas och min senaste plan förverkligas. Jag började arbetet med att riva ut den gamla duschen. Känns lite grymt att riva ned det gediget kaklade duschutrymmet. Med bilden för ögonen, hur det kommer att se ut när vi är klara, blir det lite enklare att ”hugga in” på kaklet. Under arbetet far flera tankar genom huvudet; -Är vi lyckliga ”idioter” som tagit oss vatten över huvudet? Kommer vi hinna klart i tid innan sommaren? När 17 ska vi bygga mer än vad vi rivre? Fast det är klart, lyckliga är vi för att vi har allt det vi är i och har framför oss. Idiot är jag ju redan, diagnostiserad med Bipolär sjukdom i somras. Med det i ryggen så det är bara att ”köra på”, som en ”psychic”.

Ella sov gott i vagnen, där uppe på Eiras härliga trädäck, så jag hann att riva ned det mesta av duschen. Vi gör detta för att göra plats för kylskåpet samt att här blir vår ”hall” – istället för dusch. Vi kommer att ha vårt sittbadkar/dusch ”längst in” i badrummet. IKEA soffan tar den plats som vi, från början, tänkt för FatBoyen och kylskåpet. Var FatBoyen ska vara har vi ännu ingen aning om. Förutom att den ska vara på däck när det är fint väder.

Imorgon opererar jag mitt vänstra öga, gammal hornhinneskada. Därefter följer några dagar med ont i ögat, dimsyn och snörvlande näsa. Sedan ”hugger vi in” på vår bästaste ”Ståldrottning” Eira igen.

Shine & sail on!

 

 

 

 

 

 

 

Ella sover sött: Dockan, däremot, ser smått hysterisk eller hypertyreotisk ut.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>