El och värme och goa grannar

Hejpåhej!

Det var länge sedan sistens. Livet har varit fullt av så mycket, just liv. Sjukdomar, jul och mycket annat som dyker upp som ”jämna slag på tasken”.

Nu är vi ”på andra sidan” och börjat inleda vårt fortsatta liv med att vårda oss själva, varandra och inte minst S/Y Eira. Inte minst välkomna ljusare och varmare tider.

Beträffande Eira så är planen enligt följande; Mars månad sliter vi ut ALL gammal el och dra ny el, starta upp Glemring-pannan så att vi får värme och vatten samt att komma ”halvvägs” med ”byssan” eller badrummet. April månad fortsätter vi med ”andra halvan” av byssan eller badrummet, måla all pärlspont i Eira samt, från Aprill, in i Maj behandla däcket med oxalsyra och Boracol.

Därefter följer en skön sommar och semester samt ett ständigt underhåll av vår bästaste ”järnlady”.

Det händer mycket hemma i Västra Hamnen. Våra goa grannar och numer goa vänner i Mary av Rövarhamn (Ludde, Linda, Lovis och Otto) www.symary.com har varit på TV. I sex avsnitt har vi fått följa dem, jorden runt, ända hem till Västra Hamnen – familjer på äventyr www.svt.se/familjer-pa-aventyr. Undertecknad är med, tillsammans med Emma och Ella.

Även vår vänner, Sebastian och Anna, kommer att vara med i TV, i www.svt.se/husdrommar. De bygger sitt hus i kanalen, i Västra Hamnen. Första avsnittet kommer 20150316. Även i denna serie kan undertecknad komma att vara med – som av en händelse.

Bifogar lite bilder tillhörande denna text och återkommer inom, hyfsat, kort med uppföljningar av Eiras renovering.

Shine & Sail on!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>