IIIIhaaaa!!! Skinnsoffan får plats!

OM där var något som inte var riktigt 100 % med Eira, skulle det vara att vi inte fick plats med vår röda IKEA-skinnsoffa, i salongen. Helt plötsligt, under renoveringens gång, visar det sig att den får det. Ja, jag vet att det finns en och annan som tänker; -Tokfan Tjulander drömmer eller så är han tokig i huvudet. Det sista stämmer ju, så helt fel är det ju inte. Vilket det också visar sig med soffan – helt fel var det ju inte. Ha! Utmaningen blir att få ner soffan i ruffluckan, vilket i sanning inte förhindrar att soffan kommer på plats, till slut.

Ett ganska tufft projekt, med Eira, är att byta ut all el. Ett jobb som inte var det första vi tänkte på. Då är vi otroligt glada att vi lyssnade på våra vänner, Sebastian och Henric; -Riv ut / byt ut! Nu när jag drar ut all el, dyker överraskningar upp som kunde bli riktigt obehagliga. Skönt att få göra detta själv så vi har koll på grejorna.

Det går inte en dag, utan vi skänker en tacksamhetens tanke till de förra ägarna; -Att vi fick förtroendet att rå om denna underbara ”Stållady”.

IKEA on board! Klippans röda skinnsoffa har en speciell plats i Emmas och mitt liv, nu också i S/Y Eira.

Finns det hjärterum finns det stjärterum. I brist på soffan hade vi tänkt att ”FatBoyen” skulle vara här. Lyckligtvis får röda skinnsoffan plats. Hmmm, vad gör vi nu med ”FatBoyen”?

Sönderskavd kabelsko och ledning som har lossnat från kabelsko, ger elbytet prio 1 ombord.

Oups!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>