Ut med svampen och in med nya möjligheter!

Det är så häftigt! Från början hade vi en plan om hur vi skulle renovera Eira. Under renoveringens gång har vi stött på det ena och det andra, som gör att vi har fått revidera våra planer. Inte bara en gång. Var gång vi har ”stött på patrull” har det bara blivit bättre, än vi tänkt oss.

Det senaste är svamp som gjorde att vi fick tänka om – och bättre! I styrbords- och babordsvalven, i direkt anslutning till ruffingången, finns det svamp. Vatten har sipprat in och i en förlängning av det har det vuxit svamp. Det i sin tur har hjälpt oss i beslutet, att faktiskt riva ut hela duschen, bland andra lösningar. Snart river vi ned babordsvalvet, in mot byssan. Vi kan se att under lacken, mörknar trät alltmer. När vi rev ned styrbordsvalvet blev det så mycket ljusare och härligare, i Eira. På styrbordssidan ska kylskåpet och ”hallen” vara. När babordsvalvet rivs ned får vi mycket ljusare, även i byssan.

”Looking forward!

MEN innan babordsvalvet rivs ned ”byggstädar” vi Eira. Vi kommer också att regla upp för kommande panelskott (panelväggar) samt regla upp för batterierna, i anslutning till blivande elskåp, på styrbordssidan.

Shine & Sail on!

Svamp ombord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>